اخبار شهرستان‌ها

بندر جاسک ذخیره تصویر

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی جاسک: اجرای طرح مبارزه با جوندگان مضر/لزوم ضرورت تامین نیروی انسانی و امکانات در مبارزه با ملخ

سرپرست مدیریت جهادکشاورزی جاسک از اجرای طرح مبارزه با جوندگان مضر در این شهر ستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی جاسک، محمد خدابخشیان در جلسه ستاد گیاهپزشکی با محوریت ملخ صحرایی که بصورت ویدئوکنفرانسی برگزار شد، اظهار کرد: در راستای توسعه کمی و کیفی محصولات کشاورزی شهرستان جاسک ردیابی ملخ صحرائی در سطح 282 هزار و 435 هکتار و مبارزه شیمیایی علیه این آفت در بیش از 28 هزار و 936هکتار از نیمه دوم سال گذشته تا تیرماه سال جاری انجام شده است.

وی افزود: ملخ صحرایی در نیمه دوم سال گذشته از اواسط آبان ماه به این شهرستان هجوم آورد که باتوجه به مدت مشابه سال گذشته این مدیریت با آمادگی کامل در جهت ردیابی و مبارزه با این آفت اقدام کرد.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی جاسک از وسعت این شهرستان که قریب به یک چهار استان هرمزگان می باشد گفت و ادامه داد: با توجه به رصد و گزارش های مدیریت حفط نباتات استان مبنی بر احتمال قوی الوقوع طغیان ملخ صحرایی در شش ماهه دوم سال جاری ،حمایت بیشتر و همکاری دستگاه های اجرایی شهرستان، دهیاری ها و شوراهای اسلامی روستا و بهره برداران این شهرستان در راستای تامین نیروی انسانی و امکانات بسیار ضروری است.

خدابخشیان همچنین از مبارزه با جوندگان مضر کشاورزی در این شهرستان خبر داد و افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون در 1000 هکتار از اراضی زراعی و باغی این شهرستان با همکاری کشاورزان بر علیه جوندگان مضر مبارزه انجام گرفته است.

وی ادامه داد: از ابتدای سال زراعی جاری تاکنون این مدیریت نسبت به توزیع سم رایگان بین بهره برداران و ارائه آموزشهای لازم در زمینه تهیه طعمه مسموم جهت مبارزه با آفت یاد شده اقدامات لازم را بعمل آورده است.

محمد خدابخشیان در ادامه این جلسه مجازی تصریح کرد: جونده موش علاوه بر خسارت به درختان و کاهش محصولات کشاورزی به تاسیسات آبیاری و برق رسانی نیز خسارت وارد می نماید که با توجه به تولید مثل بالایی که دارد مبارزه به موقع بر علیه آن امری ضروری می باشد که مبارزه با آن بطور جد در دستور کار این مدیریت قرار دارد.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی یادآور شد: هرگونه مبارزه با جوندگان بایستی با اطلاع و هماهنگی کارشناسان مربوطه این مدیریت انجام شود و کشاورزان از مصرف خودسرانه سموم اجتناب کنند.

 وی در پایان مبارزه با این آفت را یک ضرورت دانست و تصریح کرد: با توجه به خسارت‌هایی که این جونده می‌تواند به محصولات کشاورزی وارد کند، مبارزه با آن برای افزایش بهره‌وری ضروری است و روند مبارزه با آن توسط این مدیریت همچنان ادامه دارد.