اخبار شهرستان‌ها


اولین جلسه کمیته اشتغال زنان شهرستان قشم

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان  ، مالک یزدان پناه مدیرجهادکشاورزی گفت: در راستای حمایت از اشتغال زنان علی الخصوص زنان روستایی با مشارکت و پیگیری مدیریت جهادکشاورزی قشم اولین جلسه کمیته اشتغال زنان درسالن جلسات فرمانداري شهرستان قشم و با حضور دستگاه هاي اجرايي ، نهادهاي حمايتي شهرستان ازجمله کمیته امداد امام و بانک تجارت و صندوق کارآفرینی امید و همچنين فرماندهی ناحیه مقاومت بسیج سپاه ،ادارات فنی و حرفه ای و تعاون شهرستان با ریاست دکتر نصری فرماندار محترم، جهت بررسي راههاي مشاركت بانوان در توليد و اقتصاد شهرستان   و اشتغال بانوان تشكيل شد .

در این جلسه مهندس یزدان پناه طی سخنانی هدف از برگزاری این جلسه را برنامه ریزی ، ساماندهی و اهتمام لازم برای پیگیری مشکلات حوزه اشتغال زنان در این شهرستان عنوان کرد. وی در این جلسه با اشاره  برنامه های مرتبط با  توانمندسازی بانوان روستایی، گفت: راه اندازی هشت صندوق خردزنان روستایی در روستاهای شهرستان و ایجاد زمینه اشتغال 280 نفر با ایجاد حدود 50 واحدی تولیدی در بخش های کشاورزی و، دامداری صنایع دستی، تولید مواد غذایی، پرورش قارچ و اقامتگاه بومگردی در این صندوق ها را از دستاوردهای مهم جهادکشاورزی شهرستان است.

وي با اشاره  به   تفاهم نامه  معاونت امور زنان و خانواده رياست جمهوري  و صندوق كارآفريني اميد برای اشتغال حوزه بانوان ،  گفت : تاکنون 28میلیارد ریال تسهیلات کم بهره ، از سوی صندوق کارآفرینی امید به این صندوق ها پرداخت شده است.

در ادامه روسای ادارت كميته امداد ،فنی و حرفه ای، تعاون و فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه  گزارشي از عملكرد خود را ارائه كردند .

در اين جلسه نمایندگان صندوق های خرد زنان روستایی شهرستان در خصوص مسائل و مشکلات  اشتغال زنان در بخش های صنايع كوچك خانگي ، کشاورزی ، دامداری، صنایع دستی و... و ایجاد زمینه های فعاليت در زیربخش های گردشگری و آموزش صنایع دستی و غذاهای محلی  مطالبی را تشريح نمود .

درپایان فرماندار شهرستان ضمن ابراز خشنودي و تقدير از تمامي تلاشگران عرصه اشتغال و كارافريني براي بانوان ،گفت: اهتمام همه مسئولين براي سامان بخشي به موضوع مطروحه در کمیته اشتغال زنان و عزم جمعي را خواستار شدند.

از مصوبات جلسه بررسی پیشنهاد مدیریت جهادکشاورزی جهت تشکیل فروشگاه و نمایشگاه دائمی صنایع دستی و محصولات غذایی تولیدی زنان بود که می تواند زمینه  ورود بانوان به عرصه كارگاه و بنگاه هاي اقتصادي كوچك خانگي و تعیین افق اشتغال و توسعه شهرستان را در پی داشته باشد،  مي توان اشاره كرد.