مدیر جهاد کشاورزی میناب، گفت: از سطح یک هزار و 700 هکتار از باغات انبه این شهرستان پیشبینی میشود بیش از 17 هزار تن محصول برداشت شود.
مدیر جهاد کشاورزی میناب، گفت: از سطح یک هزار و 700 هکتار از باغات انبه این شهرستان پیشبینی میشود بیش از 17 هزار تن محصول برداشت شود.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان، عباس مویدی با اشاره به آغاز زمان برداشت انبه نارس (کال) در باغات شهرستان میناب، افزود: ۳۰ درصد محصول انبه از اواسط اردیبهشت بهصورت سبز برداشت میشود و بخش دیگر از آن نیمه دوم خردادماه بهصورت رسیده برداشت خواهد شد.
مدیر جهاد کشاورزی میناب روستاهای بهمنی، شهوار، گلشوار و چلوگاو میشی را از نقاط مهم تولید انبه در شهرستان دانست و عنوان کرد: شهرستان میناب مقام نخست تولید انبه در استان هرمزگان را در کارنامه خود دارد.
وی ارقام محلی این محصول را آلمهتری، خیاری، کلانفر، کلک سرخ و هلیلی و ارقام خارجی شامل سندری و لانگرا برشمرد و گفت: پیشبینی تولید امسال این نوع محصول 17 هزار تن با عملکرد 10 تن در هر هکتار است.
وی با اشاره به انواع ارقام اصلاحشده اظهار کرد: سندری، لانگرا و چوسا از ارقام نهال پیوندی و خارجی این محصول است.
مویدی سطح زیر کشت انبه را مشابه سال گذشته برابر یک هزار و 700 هکتار دانست و بیان کرد: از آنجاییکه انبه نارس(کال) در شهرستان میناب از اوسط اردیبهشت برداشت میشود اما برداشت انبه رسیده و تازه خوری آن از نیمه دوم خردادماه آغاز و تا پایان مردادماه ادامه خواهد داشت.
مدیر جهادکشاورزی میناب، خاطرنشان کرد: از میوه انبه فرآوردههای مختلفی ازجمله مربا، کمپوت، عصاره و انواع مختلف چاشنیها تهیه میشود و همچنین از میوههای نارس و کوچک آن هم در تهیه انواع ترشی استفاده میشود.