جلسه شورای مدیران سازمان به ریاست عباس مویدی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان و با حضور معاونین و مدیران ستادی، مدیران شهرستان ها و نیز روسای مراکز جهاد کشاورزی با دستور کار، هماهنگی و بررسی مصوبات جلسه قبل و برنامه های در دست اقدام سازمان در سالن اجتماعات سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان، حجت الاسلام و المسلمین شعیب صالحی مسئول نمایندگی حوزه ولی فقیه سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان با اشاره بر " وجود جلوه های انسانیت که خداوند در نهاد انسان ها قرارداده است" ونیز دو جلوه حق و باطل که در وجود انسان ها قرار دارد و هر کسی باید به درک وجود حق پی ببرد اشاره کرد و در ادامه افزود: رهبر انقلاب به جهاد تبیین اهمیت ویژه ای می دهد که باید برای پیشبرد جهاد تبیین تلاش کرد.
وی بیان کرد: در مسائل فرهنگی تمامی مدیریت شهرستان ها باید نقش خود را ایفا کنند و به منظور توسعه فرهنگ دین و اعتقادات باید جلسات در هرفصل گرفته شود و نتایج را به ستاد گزارش دهند.
در ادامه به بررسی مصوبات جلسه گذشته و روند رسیدن به اهداف از پیش تعیین شده پرداخته شد.
مسعودگرگیج معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان گفت: به منظور انجام امور کشاورزی توصیه ها و اقدامات لازم جهت سوخت رسانی به گلخانه ها و ماشین آلات کشاورزی انجام شده و تمام نواقص و مشکلات سوخت رسانی درحال مرتفع شدن است.
وی افزود: آمارگیری از تراکتورهایی که در سایر بخش ها همچون صنایع و معادن مشغول کارند انجام شده و از لیست بخش کشاورزی خارج شده که بتوانیم برنامه ریزی سوخت رسانی بصورت دقیق تر انجام شود.
محمد قریشی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان به ضرورت رفع مشکل سوخت در دامداری ها پرداخت و گفت: سهمیه سوخت ماشین آلاتی که در بخش دام فعالیت دارند باید تامین شود تا خللی در انجام امور دامپروری وارد نشود و از رئیس اداره مکانیزاسیون خواست که آمار کلیه ماشین آلات فعال در بخش دام را ارائه کنند تا برنامه سوخت رسانی به موقع انجام شود.
مجید کمالی مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان به موضوع سردخانه های استان پرداخت و گفت: موقعیت و ظرفیت سردخانه های هر منطقه مشخص بوده و باید به کشاورزان هر منطقه اطلاعات دقیق از محل سردخانه و ظرفیت های هر واحد را داد که کشاورزان و باغداران بتوانند برنامه ریزی دقیق در برداشت و انبار محصولات کشاورزی داشته باشند.
وی افزود: درحال حاضر ظرفیت سردخانه های بالای صفر استان 51 هزار تن و ظرفیت سردخانه های زیر صفر 41 هزارتن است.
مریم محمدزاده معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان نیز در این جلسه با اشاره به موضوع آمارگیری عمومی کشاورزی گفت: تمامی برنامه های لازم به منظور اطلاع رسانی به شهرستان ها و مراکز ارسال شده و جهت تامین نیروهای آمارگیر اقدامات جذب و آموزش آنها انجام گرفته و در تاریخ مقرر آمارگیری انجام خواهد شد.
وی در موضوع برنامه ریزی و کاشت گیاهان مقاوم به شوری افزود: به منظور پرورش و کاشت جلبک سبز 45 هکتار زمین به متقاضیان واگذار شده که هدف از این طرح تامین و تعلیف خوراک دام است، که با تولید جلبک خوراکی از خرید دانه هایی مانند ذرت و خروج ارز جلوگیری شود.
سید رضا امیر زاد مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان نیز گزارشی از واحد زراعت وکشت در سال زراعی جاری ارائه کرد و گفت: تمامی اقدامات در جهت کشت مناسب و انتقال نشاء صیفی جات به موقع انجام شده و اولویت بخش زراعت رسیدن به اهداف توسعه برنامه هفتم و ارائه برنامه هایی همچون " حفظ و ارتقاء تولیدبا رعایت الگوی مصرف، جایگزینی کشت محصولات استراژیک به جای سبزی و صیفی، افزایش سطح زیرکشت نشائی و توسعه سامانه های آبیاری نوین" است.
محمد رضا شیخ زاده مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان به تشریح برنامه های باغبانی و مباحث مربوط به گلخانه ها پرداخت و گفت: در سال جاری در استان مجوز 467 هکتار گلخانه صادر شده که حدود 23 هکتار به مرحله بهره برداری رسیده که پیشرفت 24 درصدی داشته است.
مجتبی فولادی معاون توسعه مدیریت و منابع با ارائه گزارشی از حوزه های مدیریت رفاه و پشتیبانی و امور اداری ضمن بر شمردن وظایف مدیریت رفاه و پشتیبانی گفت: انجام کلیه امور مربوط به تامین امکانات و تسهیلات رفاهی کارکنان و اقدامات لازم درجهت تامین و ارتقاء سطح سلامت جسمی، روانی، اجتماعی و خدمات مشاوره ای برای کارکنان و خانواده های آنان از اولویت های این معاونت است.
وی افزود: پنل کاربری برای مدیران و رؤسای واحدهای سازمان جهت وارد کردن و بارگذاری اطلاعات شاخص های مربوط به جشنواره شهید رجایی ایجاد شدهاست.
فولادی بیان کرد: از مهمترین مشکلات، کمبود نیروی انسانی در رشته های شغلی خدمات، تاسیسات و امور نقلیه است لذا ضروری است نسبت به جبران کمبود نیروی انسانی از طریق استخدام دولت و یا بخش خصوصی چاره اندیشی و برنامه ریزی شود.
عباس مویدی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان ضمن اشاره و محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی گفت: به منظور اجرای طرح های بخش کشاورزی و دامپروری باید پیگیر تسهیلات ابلاغی جزء 3 و 4 و تسهیلات مورد نیاز برای دامپروری باشیم.
وی ضمن اشاره به واگذاری زمین جهت طرح های دامپروری از کارشناسان و بازرسان خواست که هیچگونه تغییر کاربری در طرح های دامپروری به کشاورزی صورت نگیرد و افزود: تشکیل اتاق اصناف کشاورزی باید هدفمندتر و در جهت ارتقاء سطح کمی و کیفی بخش کشاورزی باشد و با تشکیل صنف کشاورزی به بهره برداران در موضوعات مختلف کمک کنند.
مویدی در موضوع تعاونی های تولید گفت: تعاونی های تولید باید توانمندتر و در جذب سرمایه گذاران بخش کشاورزی فعالیت های بیشتری داشته باشد تا سرمایه های کسانی که علاقه مند به فعالیت در بخشهای کشاورزی هستند جذب شود.
وی بیان کرد: باید نسبت به تشکیل اتحادیه های کود و سم جدی تر عمل شود و سریع تر نسبت به ساماندهی فروشگاه های کود و سم اقدام و از بازرسان و کارشناسان خواست نسبت به استقرار یک کارشناس در فروشگاه های کود و سم اقدام کنند و عرضه کود و سم فقط با تجویز متخصصان مربوطه انجام شود.
عباس مویدی اظهار کرد: بیمه محصولات کشاورزی باید توسعه یابد و سطح بیشتری از محصولات را زیر پوشش قرار دهد تا در مواقع خسارت کشاورزان بتوانند خسارت خود را دریافت کنند.