به مناسب هفته پدافند غیر عامل نشست شورای مدیریت بحران جهادکشاورزی شهرستان قشم در خصوص ردیابی و مبارزه با ملخ صحرایی (دریایی)، ردیابی آفت سرخوطومی حنایی و بیماری لکه سفید میگو ، احتمال مشاهده این آفت و بیماری ها در شهرستان و راهکارهای مبارزه با آن برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی قشم ، به مناسب هفته پدافند غیر عامل نشست شورای مدیریت بحران جهادکشاورزی شهرستان قشم در خصوص ردیابی و مبارزه با ملخ صحرایی (دریایی)، ردیابی آفت سرخوطومی حنایی و بیماری لکه سفید میگو ، احتمال مشاهده این آفت و بیماری ها در شهرستان و راهکارهای مبارزه با آن برگزار گردید.
مدیرجهادکشاورزی شهرستان و دبیر شورای مدیریت بحران در این جلسه ضمن ارایه گزارش عملکرد مدیریت جهادکشاورزی قشم در مبارزه با ملخ صحرایی بیان داشت: جزیره قشم یکی از نقاط حساس برای حمله ملخ ها است که به واسطه انجام به موقع و پیگیر عملیات ردیابی، کنترل و مبازره در دوره قبلی وضعیت مطلوبی داشت. وی با اشاره به همکاری خوب مدیریت شهری و روستایی سازمان منطقه آزاد قشم و سایر ارگان ها و نهادهای زیربط افزود: در19هزار هکتار از زمین های جزیره عملیات ردیابی و در650 هکتار نیز عملیات مبارزه صورت گرفت.
مالک یزدان پناه با اشاره به مشاهده بیماری لکه سفید میگو در بعضی از سایت های پرورش میگو کشور گفت: با توجه به اینکه شهرستان قشم یکی از قطب های پرورش میگو در استان می باشد ازادارات شیلات و دامپزشکی شهرستان انتظار می رود با ارایه آموزش های مختلف و نظارت های مستمر، تمهیدات لازم جهت مقابله با این بیماری در مزارع پرورش میگو شهرستان انجام گیرد.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قشم هم در ادامه با اعلام اینکه ، اطلاع رسانی دقیق و ارائه توصیه های بهداشتی به مدیران مزارع، پرهیز از رفت و آمد های غیر ضروری بین مراکز و فعال نمودن حوضچه های ضد عفونی در ورودی سایت ها را از جمله اقدامات اولیه انجام گرفته ،گفت: هفت مزرعه پرورش میگو با مساحت 200هکتار در شهرستان فعالیت دارند. وی تصریح کرد: در سال جاری حدود ۵۰۰ تن میگو در مرحله اول برداشت شده و در حال حاضر ۴۰ میلیون لارو ذخیره سازی گردیده که تا پایان سال برداشت می شود.